blog

Alles over auto spuiten

Het laten spuiten van he auto kan vaak een goede keus zijn, vooral als de auto onder krasjes zit of de kleur van de auto weg begint te gaan. Door de auto te laten spuiten, zal het lijken alsof je een nieuwe auto hebt aangeschaft. Soms moet je de auto gedeeltelijk of zelfs volledig laten overspuiten als er ernstige schade is verricht aan de laklaag. In dit artikel zullen wij jou meer vertellen over de kosten van auto spuiten.

Voordelen auto spuiten

Het zal wel eens gebeurd zijn dat iemand per ongeluk botst tegen je auto met de fiets of dat iemand met een jas aan jouw lak komt met als gevolg lelijk en diepe krassen. Meestal is het zo dat je deze krassen niet kan wegpoetsen en ook niet kan weg wassen. Deze krassen zullen mete de tijd groter worden naarmate je de auto een wasbeurt geeft. Het grootste voordeel om de auto te laten spuiten is dat het weer nieuw eruit ziet. Het spuitwerk wordt namelijk gedaan door proffesionals in een stofvrije ruimte.

Auto spuiten prijzen

De kosten om de auto te spuiten kan erg hoog oplopen. Om de lak van de auto volledig strak te krijgen ben je bij de autospuiterijn ongeveer 2000 tot 3000 euro kwijt. De kosten zijn wel afhankelijk van het voorwerk. Als je bijvoorbeeld alleen de voorbereidingen hebt gedaan en het bedrijf moet alleen de toplaag aanbrengen ben je ongeveer een 1000 euro kwijt.